Thursday, January 1, 2009

Just got back from Tambunan

Tambunan

I was in Tambunan for two days shooting a wedding, it was a fantastic day and tiring. I shoot about 2000+ images during the wedding. Now it will be a job infront of my computer. I need to select the images.

After the wedding day, on the way back to Kota Kinabalu I manage to take some landscape shots. Here is one for you to see. Happy New Year 2009!

3 comments:

DorisJ said...

HAPPY NEW YEAR !!! may this year brings you and your loved one more luck happiness healthy and wealthy.

Pirut said...

Hepi new year boss.. hows ur christmas? hehe.. sa binggung2 oo juga.. masa ni, sa kena pilih gambar urang2 kawin yg tersangat banyak [bagi sia lah kunun.. ].. kalau mcm kamurang mungkin senang sikit sudah sebab dah menjadi rutin harian kan.. huhuh.. sa kena pilih 100 kpg gambar saja drpd 2212 kpg gambar... wahh.... mamatai ... mamatai.. huhuh.. baru 70% sa terpilih.. pedih mata jugalah kalau mcm sa ni.. amateur nogi boh gia.. :D

Jollence Lee said...

Heppy Heppy New Year!

Jap, memang bulan Dec bulan kahwin bah hehe. Byk mau gambar juga. Memang gila lah mau pilih gambar daripada 2000 shots. Mau ada picture browser yg bagus bah tu. Sia guna photo mechanic utk pilih. Si Louis pun guna photo mechanic juga tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
©Jollence Lee 2009 All Rights Reserved. Blog Design by: www.jollencelee.net